Referenties

Als trainer:

“De training door Tilly heb ik als zeer prettig en open ervaren. Het is een echt leerproces en niet iets wat goed of fout is. Daardoor werd ik zekerder van mezelf en wilde ik steeds meer weten en leren van Gordon. Dit is prima toe te passen op elke minuut van de dag en elke dag van de week. Een supergrote uitdaging deze techniek van communiceren maar enorm effectief.”

Bedankt Tilly voor de Tilly-cursus………oeps Gordoncursus!

Anja Hovers- van de Wal

KoreinKinderplein Canisiuslaan

 

 

Beste Tilly,

Ik vond het een leerzame en vooral ook gezellige cursus. Nu weet ik hoe ik volgens de Gordonmethode moet werken/handelen. met kinderen, ouders, collega’s en ook in mijn privé leven heb ik er veel aan. Hartstikke bedankt!

Groetjes, Linda

 

 

Als mediator:

“Tilly is doortastend en vakbekwaam. Ze geeft hulp in een moeilijk emotioneel proces.”

 

“Ook bij niet alledaagse situaties past zij zich goed aan en leeft zich goed in in ieders persoonlijke situatie. Ze neemt de tijd en heeft respect voor beide partijen.”

 

“Dank je voor je inzet. Je hebt wat mij betreft echt als haarlemmerolie gewerkt.”

 

 

“Hallo Tilly en Rein,

Het is goed gegaan. Ik ben blij dat ik het zo gedaan heb. De klik met jullie beiden was er meteen. Nogmaals dank voor de geweldige mediation van jullie voor ons. En een fijne samenwerking. Ik heb het als zeer positief ontvangen om met mijn zoon, schoon dochter en kleinkinderen een opening te vinden, om weer met elkaar om te gaan.”

 

“Graag wil ik Tilly bedanken voor de mediation tijden onze scheiding. Heel anders dan een Advokaat/mediator, luister je vooral naar de intentie, dan naar de exacte woorden. Verifieert dit zonder vooroordelen.
Vaak blijkt dat de een wat anders zegt dan de ander hoort. Door dit goed te overleggen bleek een oplossing, als we van mening verschilden, toch dichterbij dan verwacht. Nogmaals bedankt!”

 

“Fijne samenwerking, duidelijke uitleg en onpartijdig.”

 

Tilly heeft een luisterend oor, respectvol, geen vooroordeel, gemoedelijk en sociaal. Alles verliep goed. De mediation heeft ons een goed gevoel gegeven, rust en zeker vertrouwen. Het ouderschapsplan is helemaal goed voor ons.

Wij willen Tilly zeker aanbevelen!

Wendy Leermakers en Ramon van der Borg

 

Tilly,

Ik heb jou als persoon heel prettig ervaren, je was zakelijk, professioneel, deskundig maar vooral ook heel warm vriendelijk en openlijk en je had het beste met ons alle twee voor.

Wat voor mij persoonlijk heel belangrijk was, je had een luisterend oor en ik voelde mij serieus genomen.

Het heeft mij meer zelf vertrouwen gegeven en een manier om een probleem anders te benaderen of aan te pakken.

Na het afsluiten van het ouderschapsplan heb ik een goed gevoel overgehouden. De kinderen zijn al op een leeftijd dat het voor mij ook makkelijker maakt.

Ik wil je bedanken voor alles wat je gedaan hebt vooral voor mij persoonlijk. Ik heb het heel prettig gevonden om met jou te werken.

Marlo- “Mediation bij het samenstellen van een ouderschapsplan”

 

 

 

Als coach:

“Dank je voor je inzet. Je hebt wat mij betreft echt als haarlemmerolie gewerkt.”

 

“Tilly, ik ben heel blij geweest met jouw inzichten, adviezen en tips die mij een goede fundering hebben gegeven voor mijn nieuwe toekomst, alleen met mijn kinderen. Vooral je warmte als mens en tegelijkertijd je deskundigheid in communicatie gaven mij het vertrouwen wat ik nodig had om, juist in deze moeilijke fase, door te gaan en vertrouwen te blijven houden in mijn gekozen pad. Dankjewel dat ik van je heb mogen leren en dankjewel voor je bijzonder warme lach, die ik elke dag in mijn hart zal meedragen.”

Lieve groeten Daniella