Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

Het kwaliteitskeurmerk voor mediators

MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators, die voldoen aan registratie-en kwaliteitseisen, werken onder vastgestelde condities (kwaliteitsnormen) en vallen onder een klacht-en tuchtrecht. Zij hebben een erkende mediationopleiding gevolgd, een theorie-examen en assessment (2003) afgelegd, beschikken over voldoende praktijkervaring en houden kennis en vaardigheden continu op peil. Der MfN-registermediator staat voor kwaliteit!

 

Ik ben ook werkzaam als mediator binnen de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand. Zij erkennen alleen registermediators.

 

 

Hoe herkent u een MfN-registermediator?

De titel MfN-registermediator is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) de titel MfN-registermediator mogen voeren. U herkent een MfN-registermediator aan het volgende logo:

4_200 kopie

 

Subsidiemogelijkheden mediation

Als MfN-mediator ben ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarmee ben ik bevoegd om voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aan te vragen, mocht u hiervoor in aanmerking komen. De eigen bijdrage bedraagt dan maximaal €103. Kijk voor meer informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand